Vi stöttar dig

Tillsammans hjälper vi dig att nå din potential.

Main banner

Vi stöttar dig

Tillsammans hjälper vi dig att nå din potential.

Din partner av redovisnings- och ekonomitjänster

Med över 15 års erfarenhet levererar vi kompletta redovisnings- och ekonomitjänster. Oavsett om du vill ha hjälp med att välja ekonomisystem eller behöver en redovisnings- och ekonomiavdelning, så kan vi hjälpa dig. Våra kunder befinner sig i olika branscher och har olika behov av våra ekonomitjänster. Därför skräddarsyr vi alltid en lösning för att det ska passa just ert företag. Hela ekonomifunktionen eller bara sköta avstämningar? Enkelt redovisningssystem eller ett mer komplext ekonomiprogram? Vi har lösningar för både stort och smått.

Våra team består av personer med olika bakgrund och kompetens för att kunna lösa de utmaningar du ställs inför. Ta kontakt med oss så hittar vi teamet som tar hand om dina intressen på bästa möjliga sätt. Vi är trogen vår vision: Digitala lösningar. Personliga upplevelser.

 • Regnskap og rådgivning
  Redovisning och rådgivning
 • service_hr
  HR och lön
 • service_fr
  Service till utländska företag
 • service_ss
  System

Regnskap og rådgivning Redovisning och rådgivning

Redovisning och rådgivning

services-accounting-Vi levererar morgondagens ekonomitjänster. Vi har i mer än 15 år levererat molnbaserade lösningar som ger dig uppdaterade tal – i realtid. Önskar du outsourca hela ekonomidelen, eller bokföra lite själv, så har vi lösningen för dig.

 

Våra kunder är alltifrån små enskilda firmor till stora verksamheter, både svenska och internationella. Detta betyder att du får tillgång till en gedigen bredd i kompentens hos oss, något som du kan nyttja vartefter ditt företag utvecklas, ändras eller växer.

 

Rapportering är inga problem, vi samarbetar med de marknadsledande rapportlösningarna. Vare sig du vill ha standardiserade rapporter eller önskar mer specialiserade rapporter så kan vi bistå med det. Ta kontakt för ett förutsättningslöst samtal om rapportering, budgetering och analyser. 

 

Överlåter du bokföring och rapportering till oss behöver du inte vara rädd för att hålla deadlines och leveranser till myndigheter. Vi utför det mesta inom ekonomi och bokföring, bland annat:

 • Uppstart av bolag
 • Budgetarbete
 • Löpande bokföring
 • Projektredovisning
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Månadsrapportering
 • Deklarationer 
 • Bokslut
 • Årsredovisningar
 • Inkomstdeklarationer
 • Upprättande av aktiebok
 • Arkivplan
 • Ekonomisk rådgivning

service_hr HR och lön

HR och lön

hr_2_finalHR och lön är ett komplext område som ständigt förändras. Anställda är normalt sett de viktigaste resurserna i företaget och fel eller saknade lönekörningar kan få stora konsekvenser. Vi har många gånger sett att företag betalar för mycket pension, för lite pension eller kanske helt glömt att anmäla en nyanställd alternativt ta bort anställda som slutat. Vi säkrar hela löneprocessen från mottagande av löneunderlag till rapportering hos Skatteverket.

 

Vi har både konkurrenskraftiga timpriser och fasta priser. Få förutsägbarhet med fastpris på lön.

 

Genom att lämna över lönerna till oss minskar du riskerna för fel. Vi hjälper dagligen stora koncerner och små företag med det mesta inom löneområdet. Oavsett om du har en eller tusen anställda kan du tryggt lämna över lönehantering och administration till oss. Vi levererar bland annat

 • Kontroll och registrering av löneunderlag
 • Lönekörningar
 • Digitala attestflöden
 • Digitala och lösenordskyddade lönespecifikationer
 • Bokföring av lön
 • Anställningsavtal
 • Pension och inrapportering av pension
 • Utbetalning av lön i rätt tid
 • Semesterlön
 • Sjuklön
 • Reseräkningar
 • A-kassa
 • Lön och rapportering av utländsk arbetskraft

service_fr Service till utländska företag

Service till utländska företag

services-vat-representation-roundedFör utländska företag som levererar tjänster i Sverige eller som önskar starta verksamhet i Sverige, erbjuder vi helhetstjänster inom bokföring, ekonomi, lön och mycket mer.


Våra tjänster består av bolagsregistrering, momsrepresentation/momsombud, 
bokföring, rapportering, HR, lön, företagssekreterare, virtuellt kontor och andra administrativa tjänster.
Ska eller har du startat verksamhet i Sverige är vi din naturliga partner och erbjuder det du behöver för att etablera dig här. Vi bistår med administrativa tjänster, rapportering av moms, oavsett om det är vanlig moms-rapportering eller VOEC. Vi är även din representant mot Skatteverket, Tullverket Brønnøysundregistrene och Mattilsynet. Med Athene i laget är din etablering i Sverige i goda händer.

Vi bistår alla sorters verksamheter med etablering i Sverige. Har du en e-handelssida som säljer varor till svenska kunder säkrar vi rapportering och administration i Sverige. Vi är deklarationsombud av moms för många utländska e-handelsföretag.
Vi har också omfattande erfarenhet av att bistå utländska bemanningsföretag och entreprenörer med sina projekt i Sverige. Detta kan vara bedömning av skattskyldighet, arbetstidsregler eller andra juridiska och skattemässiga frågor. Vi tar hand om korrekt rapportering både när det gäller bokföring och lön.  Alla som utför arbeten på bygg- och anläggningsplatser, både svenska och utländska arbetstagare, ska ha ett ID06-kort. Behöver dina arbetstagare ett ID06-kort hanterar vi hela denna process och administration. 

Vi ser till att våra kunder bara behöver en samarbetspartner så att de kan fokusera på leveransen av sitt projekt, tjänst eller vara. 


 

service_ss System

System

services_-_systems-rounded

Bokföringsprogram är inte bara ett bokföringsprogram längre, utan en central hub som samlar in data från alla dina system och som ger dig en total bild av verksamheten idag. Det kommer kontinuerligt nya lösningar som möjliggör automatisering av etablerade och tidskrävande processer. På Athene är vi alltid förberedda på nya system, lösningar och omfamnar ändringarna. Önskar du automatisering, effektivisering och bättre översikt har vi systemen som passar dig. Med Athene som partner kan du vara trygg med att vi aldrig slår oss till ro med det etablerade, utan hela tiden jobbar för att hitta den bästa kombinationen och lösningen för dig. 

Vare sig ni är på god väg eller inte har kommit igång med att få systemen att integrera med varandra så sitter vi beredda att hjälpa till. Vi har gjort flera hundra implementeringar och ordnat integrationer för både små och stora verksamheter. Det behöver inte vara dyrt och tidskrävande att få systemen att prata med varandra, ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst samtal, kanske kan vi hjälpa dig med effektivisering, kostnadsbesparingar och insikt i nutid utan stora investeringar. 

I över 15 år har vi implementerat, integrerat, effektiviserat och anpassat lösningar efter kundens behov. Det handlar om att göra det enkelt och anpassa etablerade lösningar efter kundens behov för bästa möjliga användarupplevelse. Vi erbjuder både molnbaserade bokföringsprogram, försystem, färdiga integrationer och utvecklar egna integrationer.

Vi tror på att hitta det bästa bokföringsprogrammet för kunden och erbjuder därför flera bokföringsprogram. Det är inte alla bokföringsprogram som passar din verksamhet. Innan vi startar uppdraget gör vi en utvärdering av vilket bokföringsprogram som passar din verksamhet och presenterar olika lösningar.  Det är viktigt för oss att vi tillsammans hittar ett program och en rutin som passar din verksamhet, det ligger i vårt intresse att hitta den bästa matchningen mellan sällskap och program. 

Förutom att erbjuda bokföringsprogram med anpassade dokumentflöden, attestrutiner, lönerutiner, standardrapporter och specialanpassade rapporter erbjuder vi specialanpassade försystem till din bransch. Vi arbetar i team som känner din bransch och programmen som kommer passa bäst. Ta gärna ett samtal med en systemkonsult hos oss för att hitta de program som din verksamhet borde se närmare på. 

Jag vill veta mer!

Mask Groupx2-1