Vi stöttar dig

Tillsammans hjälper vi dig att nå din potential.

Main banner

Vi stöttar dig

Tillsammans hjälper vi dig att nå din potential.

cp card image
01

Vi sköter din bokföring så att du kan fokusera på annat!

Förmodligen är du mer intresserad av att driva företag än av att hantera deklarationer, löpande bokföring och andra ekonomifunktioner. Det är just därför vi finns! Vi är ett team redovisnings- och lönekonsulter som brinner för digitala verktyg och effektivisering.

Vi hjälper dig så att du kan driva och utveckla ditt företag på bästa sätt – stort som smått. Vi vill skapa mer tid för dig genom att erbjuda skräddarsydda ekonomilösningar anpassade efter just dina behov.

cp card image
02

Din partner av redovisnings- och ekonomitjänster

Med över 15 års erfarenhet levererar vi kompletta redovisnings- och ekonomitjänster. Oavsett om du vill ha hjälp med att välja ekonomisystem eller behöver en redovisnings- och ekonomiavdelning, så kan vi hjälpa dig.

Våra kunder befinner sig i olika branscher och har olika behov av våra ekonomitjänster. Därför skräddarsyr vi alltid en lösning för att det ska passa just ert företag. Hela ekonomifunktionen eller bara sköta avstämningar? Enkelt redovisningssystem eller ett mer komplext ekonomiprogram? Vi har lösningar för både stort och smått.

cp card image
03

Våra team

Våra team består av personer med olika bakgrund och kompetens för att kunna lösa de utmaningar du ställs inför. Ta kontakt med oss så hittar vi teamet som tar hand om dina intressen på bästa möjliga sätt. Vi är trogen vår vision: Digitala lösningar. Personliga upplevelser.

Det som är krångligt för dig är vardag för oss!

Visse du att våra kunder sparar pengar på att låta oss sköta hela eller delar av deras ekonomiadministration?​

anatte smiler og ler

Hvordan fungerer det?
Vår måte å jobbe på

Vi jobber i team sammensatt av personer med forskjellig kompetanse slik at vi kan tilby det beste innenfor lønn, regnskap, HR, system og rådgivning. Hos oss finner du unge talenter, lidenskapelige gründere, økonomisjefer, faglig tunge konsulenter med lang erfaring og dyktige systemkonsulenter.

Digitalt, fleksibelt og effektivt
Vi gjør jobben digitalt og følger rutiner og prosesser som gjør jobben smidig og riktig, men gjør det også enklere dersom vi skal få inn nye konsulenter i arbeidstopper, ferier eller lignende.

Vill du bli kund hos oss?

Få ett erbjudande