Odoo

En app för alla behov

 

Main banner

Odoo

En app för alla behov

 

odoo skjermer

Den enda plattformen du behöver för att driva ditt företag

Odoo är ett av världens ledande molnbaserade affärssystem. Systemet är internationellt erkänt, med bred spridning och en lång historia.

Plattformen täcker alla företagets behov i en enda, kostnadseffektiv och modulär lösning som har allt från CRM, e-handel, redovisning, lager, försäljningsställe till projektledning med mera.

Varför välja Odoo

Odoo är molnbaserat, och därmed alltid tillgängligt både online och på mobilen. Har du individuella systemlösningar som inte pratar med varandra så lägger du förmodligen in saker mer än en gång och saknar den samlade överblicken över vad som är på gång. Med Odoo sparar du värdefull tid med en plattform som har allt du någonsin behöver för att driva ditt företag.

cp card image
01

Ta ditt företag till nya höjder med Odoo

Odoo-apparna är perfekt integrerade med varandra, för full automatisering av dina affärsprocesser, vilket ger flera fördelar och sparar dig värdefull tid.

cp card image
02

Allt du behöver på ett ställe med en förstklassig användarupplevelse

Våra appar fungerar sömlöst tillsammans och säkerställer att du har möjlighet att automatisera och spåra allt du gör, tillgängligt var som helst och från vilken enhet som helst med internetåtkomst.

Med regelbundna årliga utgåvor utvecklas Odoo mycket snabbare än någon annan lösning. Med en utvecklingsmodell med öppen källkod har Odoo haft möjligheten att använda tusentals utvecklare och affärsexperter för att bygga världens största ekosystem av helt integrerade affärsappar.

7 miljoner användare utökar sin verksamhet med Odoo

Vi hjälper dig att hitta det system som bäst passar din verksamhet och dina behov
Prata med någon av våra systemkonsulter