Redovisning & bokföring

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med hela eller delar av din redovisning
såsom bokföring, fakturering, deklaration, bokslut eller årsredovisning.

Icon Engagerad redovisningskonsult
Icon Molnbaserade system
Icon Digitala lösningar
Icon Fasta priser
Main banner

Redovisning & bokföring

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med hela eller delar av din redovisning
såsom bokföring, fakturering, deklaration, bokslut eller årsredovisning.

Icon Engagerad redovisningskonsult
Icon Molnbaserade system
Icon Digitala lösningar
Icon Fasta priser

 

Redovisning & bokföring

Vill du slippa tänka på redovisningen för ditt bolag och fokusera på din kärnverksamhet? Eller är det bara en del av ekonomihanteringen som ni vill outsourca? Oavsett litet eller stort bolag, hela eller delar av ekonomifunktionen så kan vi hjälpa till. Vi stöttar dig oavsett vilken fas ditt bolag befinner sig i.

Några av de redovisningstjänster vi kan hjälpa dig med:

 • Starta bolag
 • Budgetarbete
 • Löpande bokföring
 • Projektredovisning
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Månadsrapportering
 • Deklarationer
 • Bokslut
 • Upprättande av aktiebok
 • Inkomstdeklarationer
 • Årsredovisningar
 • Arkivplan
 • Ekonomisk rådgivning

Våra kunder är alltifrån små enskilda firmor till stora verksamheter, både svenska och internationella. Detta betyder att du får tillgång till en gedigen bredd i kompentens hos oss, något som du kan nyttja vartefter ditt företag utvecklas, ändras eller växer.

Rapportering är inga problem, vi samarbetar med de marknadsledande rapportlösningarna. Vare sig du vill ha standardiserade rapporter eller önskar mer specialiserade rapporter så kan vi bistå med det. Ta kontakt för ett förutsättningslöst samtal om rapportering, budgetering och analyser.

Saif2

 

Flytta din bokföring till oss!

Överlåter du bokföring och rapportering till oss behöver du inte vara rädd för att hålla deadlines och leveranser till myndigheter. Att vara kund hos Athene är smidigt – vi sköter din bokföring i molnet och skräddarsyr en lösning för din verksamhet!

cp card image
01

Digitalt och smart

Digitalisering av din bokföring skapar möjligheten att utföra arbetsuppgifter snabbare och bättre, som i sin tur skapar bättre kontroll och underlag för beslut.

Önskar du automatisering, effektivisering och bättre översikt har vi systemen som passar dig. Med Athene som partner kan du vara trygg med att vi aldrig slår oss till ro med det etablerade, utan hela tiden jobbar för att hitta den bästa kombinationen och lösningen för dig.

cp card image
02

Engagerad redovisningskonsult

Hos Athene har du alltid en dedikerad redovisningskonsult. Din redovisningskonsult är ditt bollplank och din ekonomiska vägledare. Vi är experter på bokföring men vi anser att en redovisningskonsult bör vara lite mer än bara bra på bokföring.

Vi engagerar oss därför lite mer och försöker även förstå din verksamhet och ditt behov. På så sätt kan vi skapa värde tillsammans och arbeta mot samma mål, hela tiden. Vi finns såklart nära tillhands via mail, telefon eller över en kaffe.

cp card image
03

Skräddarsydd rapportering

Vi anser inte att en balans- och resultatrapport är tillräckligt. Det krävs lite mer för att verkligen förstå månadens resultat. Utöver sedvanliga rapporter hjälper vi dig att tolka avvikelser och förbättringsåtgärder i ett språk som är tydligt och enkelt att förstå.

Våra team består av personer med olika bakgrund och kompetens för att kunna lösa de utmaningar du ställs inför. Ta kontakt med oss så hittar vi teamet som tar hand om dina intressen på bästa möjliga sätt. Vi är trogen vår vision: Digitala lösningar. Personliga upplevelser.

cp card image
04

Bokföring var du vill, när du vill!

Eftersom vi har digitala och molnbaserade lösningar har du din ekonomi tillgänglig hela tiden. Vill du snabbt överblicka en faktura eller ett månadsresultat loggar du enkelt in i i ditt system via mobilen eller datorn. Vore det inte trevligt att ligga under parasollen en varm sommardag och sköta dina redovisningsärenden via mobilen? Jo, tack, vi håller med!

Johanna

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi kan hjälpa dig med allt, från ax till limpa. Oavsett ditt behov så finner vi en lösning som sparar värdefull tid och skapar bättre förståelse för din verksamhet, till ett fast pris såklart.

 • Engagerad redovisningskonsult
 • Digital bokföring
 • Molnbaserade system
 • Fasta priser

Behöver du hjälp med redovisningen?

Få ett erbjudande