Ta nästa steg i din karriär

 

Se lediga tjänster

Main banner

Ta nästa steg i din karriär

 

Se lediga tjänster

Athene Group är ett snabbt växande företag i en ung och framåtsträvande miljö. Vi använder den senaste tekniken i branschen för att göra vårt arbete och kundernas vardag enklare. Athene är hela tiden på jakt efter duktiga och trevliga kollegor. Idag har vi kontor i Stockholm, Oslo, Kristiansand, Risør, Stavanger och Warszawa. Vi är runt 100 duktiga kollegor och planen är att bli ännu fler!

Jobbvardagen präglas av trivsel, gemenskap och utmaningar som får oss att växa som individer och som grupp. Genom varierande och utvecklande uppdrag, team-work och sociala aktiviteter skapar vi värde tillsammans. Nyutexaminerad eller erfaren – vi vill gärna höra från dig!

Våra medarbetare har ordet 

Vilka egenskaper värdesätter vi?

Vår vision är att få ut det bästa av våra anställda. Vi lägger stor vikt vid att ha en stark företagskultur, präglad av frihet kombinerat med en stor del ansvar och engagemang. Därför har vi tagit fram några av de egenskaper som vi värdesätter mest:

Dedikerad

Du ger dig inte förrän jobbet är klart och utfört korrekt. ”Bra nog” är inte nödvändigtvis bra nog för dig eller ditt team. Du siktar snarare på ”utmärkt” i allt du gör.

Tillitsfull

Du är på plats i tid, håller deadlines och kommer förberedd till möten. Dessutom levererar du alltid ditt arbete enligt plan!

Självständig

Vårt team har en platt struktur. Vi letar efter människor som kan ta ansvar för sina uppgifter, tycker om att göra egna val och når sina mål.

Proaktiv

Är du en person som tycker om att det händer saker, som tar egna initiativ och inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar? Det är oftast proaktiva människor som lyckas bäst!

Inkluderande

Är du intresserad av att dela kunskap med andra och visa tacksamhet till kollegor? Hos oss är det viktigt att lyfta varandra!

Initiativtagande

Har du lätt för att lära dig nya saker, analysera situationer och anpassar dig till förändringar? Vi letar alltid efter förbättringar och innovation i det vi gör.

Vad kan du förvänta dig hos oss?

På Athene har vi en varm atmosfär, där alla hjälper varandra. Vi diggar digitala arbetsflöden och personliga möten. Vi dricker mycket kaffe men åsikterna om vilken sort som är bäst går isär - vilket innebär att vi har både press, espressomaskin och hederlig kaffebryggare.

På Athene arbetar vi tillsammans i team, men varje konsult har också ett eget kundansvar. Under högsäsongen på våren fokuserar vi på att nå våra mål som team, medan vi på hösten har mer fokus på individuella mål och utveckling. Våra kunder är både små och stora, inom många olika branscher och med olika behov. Det gör att vi kan lova att ingen dag är den andra lik!

Utbildning & Utveckling
Vi erbjuder alla våra medarbetare individuella utbildningsplaner. Vill du lära dig mer inom lön, skatt eller redovisning? Siktar du mot auktorisation? Vi vill att vår personal utvecklas!

Flexibilitet
Som anställd hos Athene Accounting arbetar du med stor frihet under ansvar. Vi tillämpar flextid och har dessutom kortare arbetsdagar, jämfört med branschen. Du styr i stor utsträckning själv när du arbetar hemifrån, ute hos kund eller inne på kontoret. 

Skratt
Det är högt till tak och nära till skratt hos oss. Dessutom hittar vi gärna på roliga aktiviteter tillsammans. Det kan vara allt ifrån 5-kamp på Grönan, padel, bowling eller en trevlig middag.

Vi på Athene Accounting

maria

Maria Eriksson

HR och back office

johanna

Johanna Jensen

VD / Auktoriserad redovisningskonsult

sonja

Sonja Paldán

Kontorschef Sthlm Södra

sararoos

Sara Roos

Teamledare Lön

Lediga tjänster

 • Teamledare för redovisningsgrupp
  Teamledare Stockholm
 • praktik
  Praktik på Athene Stockholm
 • Erfaren redovsiningskonsult
  Redovisningskonsult Stockholm
 • Group 929 4(1)
  Spontanansökan STOCKHOLM
 • Group 929 4(1)
  Konsult i Norge

Teamledare Stockholm

Redovisningskonsult i teamledarroll

Nu söker vi efter en teamledare inom redovisning och hoppas att DU har hittat hit!
Vill du vara med att växa med oss?

Att vara teamledare på Athene innebär ett stort ansvar mot sina teammedlemmar
och innefattar rapporteringar till redovisningschef/VD samt fakturering.

Ett team består av en grupp om 4-6 assistenter/konsulter, där varje konsult har ett eget kundansvar för sina kunder och där teamledaren är den närmsta chefen. Under året är det teamledarens uppgift att leda teamet genom målaktiviteter och bevakningslistor, beläggning och fakturering.

Teamledarens ser till att på ett så bra sätt som möjligt hjälpa och leda sitt team till att nå byråns mål. Ansvaret innefattar medarbetarsamtal med sitt team och kalibreringsmöte med ledningen.

Som teamledare har du även en egen kundlista som du tar hand om löpande. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och sköter hela eller delar av deras ekonomi. Digitalt och personligt.

Låter det som en intressant tjänst? Kontakta oss så berättar vi mer.  

Praktik på Athene Stockholm

Spännande praktikplats med många möjligheter!

Vilken respons vi fått till våra praktikplatser. TACK till alla ni som sökt!

Vi har nu tillsatt platser både för vår och höst 2023. Välkommen att söka igen till vår 2024!

****

Ni är många där ute som, i likhet med våra medarbetare, tagit sikte på att arbeta med ekonomi och känner att konsultyrket verkar spännande. Tro oss – det är det!

Våra dagar innehåller allt från kundmöten och utbildning, till löpande redovisning och coachning. Ingen dag är den andra lik och med kunder i olika branscher får vi en härlig mix av hela landets olika företagskulturer.

Nu har vi tagit fram en anpassad utbildningsplan för just praktikanter! En plan som omfattar samtliga av era praktikveckor och där ni får chans att se hela yrket på ett strukturerat sätt. Vår förhoppning med programmet är att det ska ge er en god inblick i vårt yrke och att det samtidigt ger en bild över hur det är att arbeta som konsult på Athene.

Det här kan du förvänta dig (bland mycket annat):
- En coach som är med dig under hela resan
- Plats i ett av våra redovisningsteam
- Teamsmöten
- Introduktioner inför varje nytt moment
- Löpande redovisning
- Avstämningsarbete
- Lönehantering (i vårt löneteam)
- Gofika och härliga kollegor

 

Redovisningskonsult Stockholm

Erfaren redovisningskonsult

Är du redo för nya utmaningar och vill vara med på vår tillväxtresa? Sök till oss redan idag!

Vi söker efter dig som diggar digitalt och gillar att arbeta självständigt med dina kunder - samtidigt som du är med i ett team som kämpar tillsammans. Vår bransch är i ständig förändring. På Athene har vi kommit långt i det digitala och arbetar hela tiden med att förbättra och automatisera det ekonomiska flödet - för att vi ska få tid över till att analysera siffrorna och agera proaktivt för våra kunder. Och för att våra kunder ska få tid över till sin kärnverksamhet.

Vår förhoppning är att du har arbetat några år som konsult inom redovisning och kan hantera hela redovisningen fram till bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration. Du är ansvarstagande och gillar kundkontakt och rådgivning. 

Vad vi erbjuder?
- Varierande arbetsuppgifter
- Kunder inom många olika branscher
- Kollegor med stor kunskap och bra humor
- Kontor i Kungens kurva och city
- Flexibla arbetstider och hybrid arbetsplats
- Generösa förmåner och friskvård
- Kortare arbetsveckor än standard för vår yrkesroll
- Sociala aktiviteter tillsammans
- och mycket mer!!

 

Spontanansökan STOCKHOLM

Välkommen med din ansökan!

Vi är alltid på jakt efter drivna och intressanta personer som gillar siffror, teknik och människor.

För oss är personlighet minst lika viktigt som kunskap och vi söker både redovisningsassistenter och auktoriserade redovisningskonsulter.

Är du vår nästa medarbetare? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Konsult i Norge

Nya möjligheter på vårt kontor i Oslo, Norge

Vi er alltid ute etter dyktige medarbeidere til Athene Group i Norge. Har du utdannelse eller relevant erfaring fra regnskap, økonomi, rådgivning eller implementering av økonomisystemer? Ønsker du for eksempel å jobbe hos vår norske avdeling? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad så tar vi kontakt med deg om det åpner seg en mulighet for deg hos oss.