Ta nästa steg i din karriär

Berätta för oss om dina mål - Vi hjälper dig att nå dit!
Main banner

Ta nästa steg i din karriär

Berätta för oss om dina mål - Vi hjälper dig att nå dit!

En byrå under kraftig tillväxt

Athene Group är ett snabbt växande företag i en ung och framåtsträvande miljö. Vi är hela tiden på jakt efter duktiga och trevliga kollegor. Idag har vi kontor i Stockholm, Oslo, Kristiansand, Risør, Stavanger och Warszawa. Vi har blivit över 80 duktiga medarbetare de sista åren och planen är att bli ännu fler! Nyutexaminerad eller erfaren – vi vill gärna höra från dig!

Vilka egenskaper värdesätter vi?

Vår vision är att få ut det bästa av våra anställda. Vi lägger stor vikt vid att ha en stark företagskultur, präglad av frihet kombinerat med en stor del ansvar och engagemang. Därför har vi tagit fram några av de egenskaper som vi värdesätter mest:

Dedikerad

Du ger dig inte förrän jobbet är klart och utfört korrekt. ”Bra nog” är inte nödvändigtvis bra nog för dig eller ditt team. Du siktar snarare på ”utmärkt” i allt du gör.

Tillitsfull

Du är på plats i tid, håller deadlines och kommer förberedd till möten. Dessutom levererar du alltid ditt arbete enligt plan!

Självständig

Vårt team har en platt struktur. Vi letar efter människor som kan ta ansvar för sina uppgifter, tycker om att göra egna val och når sina mål.

Proaktiv

Är du en person som tycker om att det händer saker, som tar egna initiativ och inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar? Det är oftast proaktiva människor som lyckas bäst!

Inkluderande

Är du intresserad av att dela kunskap med andra och visa tacksamhet till kollegor? Hos oss är det viktigt att lyfta varandra!

Initiativtagande

Har du lätt för att lära dig nya saker, analysera situationer och anpassar dig till förändringar? Vi letar alltid efter förbättringar och innovation i det vi gör.

Lediga tjänster

 • accountant
  Teamledare
 • Group 929 4(1)
  Senior Redovisningskonsult STOCKHOLM
 • Group 929 4(1)
  Konsult i Norge
 • Group 929 4(1)
  Spontanansökan STOCKHOLM

Teamledare

Erfaren redovisningskonsult

Vi växer och blir ännu fler! 

Athene söker nu dig som har varit i konsultbranschen några år och har god vana av konsultyrket - vilket bland annat innefattar det klyschiga uttrycket att behöva ha "många bollar i luften" men även att kunna arbeta både självständigt och i team.

Vi söker en person som kan tänka sig att komma in som teamledare hos oss, vilket innebär att stötta 4-6 medarbetare i deras vardag, samtidigt som man även har egna kunduppdrag. 

Athene är i en spännande expansion och vi vill gärna att DU är med oss på den resan. 

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Senior Redovisningskonsult STOCKHOLM

Kom och arbeta med oss!

Gillar du att ha en nära kontakt med dina kunder? Är du en person som imponeras av teknikens frammarsch och diggar digitalt? Tycker du att musik från högtalarna är en naturlig del av arbetsdagen? Då tycker vi att du ska söka till oss.

Vårt företag växer och nu söker vi erfarna redovisningskonsulter till vårt företag, beläget i Kungens Kurva, Stockholm. Vi är trogna vår vision: Digitala lösningar. Personliga upplevelser.

Vem söker vi?
Vår vision är att få ut det bästa av våra anställda. Vi lägger stor vikt vid att ha en stark företagskultur, präglad av frihet kombinerat med en stor del ansvar och engagemang. Vi ser att du som söker har en ekonomiutbildning i grunden och några års erfarenhet av konsultyrket. Du ska gilla siffror och redovisning, tycka om att ta eget ansvar och bli motiverad av att bygga kundrelationer.

Meriterande är om du har vana att arbeta i Xledger.

Typiska arbetsuppgifter:
Löpande redovisning
Månadsbokslut Kvalitetssäkring
Bokslut och årsredovisningar (K2/K3)
Inkomstdeklarationer
Ekonomisk rådgivning

Välkommen med din ansökan!

Konsult i Norge

Nya möjligheter på vårt kontor i Oslo, Norge

Vi er alltid ute etter dyktige medarbeidere til Athene Group i Norge. Har du utdannelse eller relevant erfaring fra regnskap, økonomi, rådgivning eller implementering av økonomisystemer? Ønsker du for eksempel å jobbe hos vår norske avdeling? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad så tar vi kontakt med deg om det åpner seg en mulighet for deg hos oss.

Spontanansökan STOCKHOLM

Välkommen med din ansökan!

Vi är alltid på jakt efter drivna och intressanta personer som gillar siffror, teknik och människor.

För oss är personlighet minst lika viktigt som kunskap och vi söker både redovisningsassistenter och auktoriserade redovisningskonsulter.

Är du vår nästa medarbetare? Hör av dig till oss så berättar vi mer!