Ta nästa steg i din karriär

Berätta för oss om dina mål - Vi hjälper dig att nå dit!
Main banner

Ta nästa steg i din karriär

Berätta för oss om dina mål - Vi hjälper dig att nå dit!

En byrå under kraftig tillväxt

Athene Group är ett snabbt växande företag i en ung och framåtsträvande miljö. Vi är hela tiden på jakt efter duktiga och trevliga kollegor. Idag har vi kontor i Stockholm, Oslo, Kristiansand, Risør, Stavanger och Warszawa. Vi har blivit över 80 duktiga medarbetare de sista åren och planen är att bli ännu fler! Nyutexaminerad eller erfaren – vi vill gärna höra från dig!

Vilka egenskaper värdesätter vi?

Vår vision är att få ut det bästa av våra anställda. Vi lägger stor vikt vid att ha en stark företagskultur, präglad av frihet kombinerat med en stor del ansvar och engagemang. Därför har vi tagit fram några av de egenskaper som vi värdesätter mest:

Dedikerad

Du ger dig inte förrän jobbet är klart och utfört korrekt. ”Bra nog” är inte nödvändigtvis bra nog för dig eller ditt team. Du siktar snarare på ”utmärkt” i allt du gör.

Tillitsfull

Du är på plats i tid, håller deadlines och kommer förberedd till möten. Dessutom levererar du alltid ditt arbete enligt plan!

Självständig

Vårt team har en platt struktur. Vi letar efter människor som kan ta ansvar för sina uppgifter, tycker om att göra egna val och når sina mål.

Proaktiv

Är du en person som tycker om att det händer saker, som tar egna initiativ och inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar? Det är oftast proaktiva människor som lyckas bäst!

Inkluderande

Är du intresserad av att dela kunskap med andra och visa tacksamhet till kollegor? Hos oss är det viktigt att lyfta varandra!

Initiativtagande

Har du lätt för att lära dig nya saker, analysera situationer och anpassar dig till förändringar? Vi letar alltid efter förbättringar och innovation i det vi gör.

Lediga tjänster

 • Group 929 4 vat
  Receptionist på deltid Stockholm
 • Group 929 4(1)
  Senior redovisningskonsult STOCKHOLM
 • Group 929 4(1)
  Konsult i Norge
 • Group 929 4(1)
  Spontanansökan STOCKHOLM

Receptionist på deltid Stockholm

Receptionist med ekonomivana

Är du en utåtriktad person med service som fokus? Gillar du att har ordning omkring dig och ta egna initiativ? Då tycker vi att du ska söka till oss.

Vårt företag växer och nu söker vi en person som ska ansvara för att bemanna vår reception. Vårt kontor är beläget i Kungens Kurva och vi är för närvarande nio stycken anställda. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som gillar att ta ansvar för ditt eget arbete och ta initiativ som gynnar företaget. Tjänsten är en receptionisttjänst men vi söker gärna någon med intresse för ekonomi och som vill hjälpa till med administrativa uppgifter åt kollegor. 

Typiska arbetsuppgifter:
Öppna och stänga kontoret, må-to
Inkommande samtal/växel
Kundmottagning
Ansvara för lokalens drift (kaffe, sopor, blommor, se till att städbolaget utför sitt arbete mm)
Posthantering, returhantering, boka bud
Administration på våra kunduppdrag
Inköp av frukost/fika och kontorsmaterial
Ta fram informationsbrev till kunder
Boka utbildningar och konferenser
Assistera konsulter med enklare bokföring

Tjänsten är en deltidstjänst som beroende på ekonomivana kan komma att bli en heltidstjänst. 

Välkommen med din ansökan!
 

Senior redovisningskonsult STOCKHOLM

Kom och arbeta med oss!

Gillar du att ha en nära kontakt med dina kunder? Är du en person som imponeras av teknikens frammarsch och diggar digitalt? Tycker du att musik från högtalarna är en naturlig del av arbetsdagen? Då tycker vi att du ska söka till oss.

Vårt företag växer och nu söker vi erfarna redovisningskonsulter till vårt företag, beläget i Kungens Kurva, Stockholm. För närvarande är vi nio stycken anställda på kontoret i Sverige och vår kundstock består av företag från olika branscher och i olika storlekar. Vi är trogna vår vision: Digitala lösningar. Personliga upplevelser.

Vem söker vi?
Vår vision är att få ut det bästa av våra anställda. Vi lägger stor vikt vid att ha en stark företagskultur, präglad av frihet kombinerat med en stor del ansvar och engagemang. Vi ser att du som söker har en ekonomiutbildning i grunden och några års erfarenhet av konsultyrket. Du ska gilla siffror och redovisning, tycka om att ta eget ansvar och bli motiverad av att bygga kundrelationer.

Typiska arbetsuppgifter:
Löpande redovisning
Månadsbokslut
Kvalitetssäkring
Bokslut och årsredovisningar (K2/K3)
Inkomstdeklarationer
Ekonomisk rådgivning

Några av de program som vi arbetar i idag är Visma, Fortnox och Xledger.

Välkommen med din ansökan!

Konsult i Norge

Nya möjligheter på vårt kontor i Oslo, Norge

Vi er alltid ute etter dyktige medarbeidere til Athene Group i Norge. Har du utdannelse eller relevant erfaring fra regnskap, økonomi, rådgivning eller implementering av økonomisystemer? Ønsker du for eksempel å jobbe hos vår norske avdeling? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad så tar vi kontakt med deg om det åpner seg en mulighet for deg hos oss.

Spontanansökan STOCKHOLM

Välkommen med din ansökan!

Just nu har vi inga lediga tjänster i Stockholm, men vi är alltid på jakt efter drivna och intressanta personer som gillar siffror, teknik och människor.

För oss är personlighet minst lika viktigt som kunskap och vi söker både redovisningsassistenter och auktoriserade redovisningskonsulter.

Är du vår nästa medarbetare? Hör av dig till oss så berättar vi mer!