Ta nästa steg i din karriär

 

Se lediga tjänster

Main banner

Ta nästa steg i din karriär

 

Se lediga tjänster

Vad kan du förvänta dig hos oss?

På Athene har vi en varm atmosfär, där alla hjälper varandra. Vi diggar digitala arbetsflöden och personliga möten. Vi dricker mycket kaffe men åsikterna om vilken sort som är bäst går isär - vilket innebär att vi har både press, espressomaskin och hederlig kaffebryggare.

På Athene arbetar vi tillsammans i team, men varje konsult har också ett eget kundansvar. Under högsäsongen på våren fokuserar vi på att nå våra mål som team, medan vi på hösten har mer fokus på individuella mål och utveckling. Våra kunder är både små och stora, inom många olika branscher och med olika behov. Det gör att vi kan lova att ingen dag är den andra lik!

Utbildning & Utveckling

Vi erbjuder alla våra medarbetare individuella utbildningsplaner. Vill du lära dig mer inom lön, skatt eller redovisning? Siktar du mot auktorisation?


Vi vill att vår personal utvecklas!

Flexibilitet

Som anställd hos hos Athene arbetar du med stor frihet under ansvar. Vi tillämpar flextid och har dessutom kortare arbetsdagar, jämfört med branschen. Du styr i stor utsträckning själv när du arbetar hemifrån, ute hos kund eller inne på kontoret.

Skratt

Det är högt till tak och nära till skratt hos oss. På Athene kommer allas åsikter fram och vi visar respekt.

Vi hittar gärna på sociala aktiviteter tillsammans, med allt från padel, bowling eller en trevlig middag.
 

Lediga tjänster

 • Lönekonsult
  Lönekonsult Stockholm
 • praktik
  Praktik på Athene Stockholm
 • Group 929 4(1)
  Spontanansökan STOCKHOLM
 • Group 929 4(1)
  Konsult i Norge

Lönekonsult Stockholm

Lönekonsult med passion för utveckling och tillväxt

Vi växer och expanderar vår löneavdelning och letar efter en driven lönekonsult som vill vara en del av vårt dynamiska team på Athene. Athene Accounting AB är ett snabbt växande företag i en framåtsträvande miljö. Vi använder den senaste tekniken i branschen för att göra vårt arbete och
kundernas vardag enklare. 

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas och ta dig an spännande uppdrag i samarbete med våra kunder. 

Om rollen
Som lönekonsult hos oss förväntas du ha en relevant YH-utbildning inom området samt minst tre års erfarenhet som konsult inom lön. Du kommer att ansvara för hela löneprocessen och ha eget kundansvar över dina kunder. Att kunna arbeta självständigt och i högt tempo är en viktig förutsättning i rollen som lönekonsult. Du ska även uppskatta det personliga mötet med dina kunder.

Rollen avser heltid tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Arbetsplats är antingen Hammarby Sjöstad eller Kungens Kurva, med möjlighet till arbete hemifrån några dagar i veckan.

Krav och Kvalifikationer
⦁ Relevant YH-utbildning inom löneområdet.
⦁ Minst tre års erfarenhet som konsult inom lön
⦁ God kommunikativ förmåga på svenska och engelska
⦁ Stark social kompetens och förmåga att samarbeta i ett team
⦁ Erfarenhet av att arbeta med systemen Visma Lön 600 och Fortnox Lön är meriterande
⦁ Erfarenhet av att hantera utländska arbetsgivare och löner är en fördel

Arbetsuppgifter
I rollen som lönekonsult på Athene spelar du en avgörande roll inom vårt löneområde. Utöver att hantera löneadministration såsom löpande lönehantering, utbetalningar och semesterårsavslut inkluderar arbetet även avstämningar, pensionsrapportering, statistik, kontakt med myndigheter
samt att ge konsultation till våra kunder och deras medarbetare inom områdena lön, skatt och arbetsrätt. Vår löneavdelning befinner sig i en expansiv fas, vilket innebär stora möjligheter till personlig utveckling och tillväxt inom företaget.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter med kunder inom olika branscher, där du kommer att samarbeta med kollegor som besitter bred kompetens samt en positiv arbetsmiljö. Våra kontor är belägna i Kungens Kurva samt Hammarby Sjöstad och vi erbjuder flexibla arbetstider samt
möjlighet till hybrid arbetsplats. Förutom generösa förmåner och friskvårdsbidrag har vi kortare arbetsveckor än standard för vår yrkesroll.

Vi arrangerar även regelbundet sociala aktiviteter för att främja en positiv teamanda och gemenskap.

Ansökan
Välkommen att bli en del av vårt team genom att skicka in din ansökan senast 2024-05-05.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Vid frågor, vänligen kontakta Sara Roos, Områdesansvarig Lön, på 08-684 620 26 eller sara@athene.se

Praktik på Athene Stockholm

Spännande praktikplats med många möjligheter!

Vilken respons vi fått till våra praktikplatser. TACK till alla ni som sökt!

Välkommen att söka till våren 2025!

****

Ni är många där ute som, i likhet med våra medarbetare, tagit sikte på att arbeta med ekonomi och känner att konsultyrket verkar spännande. Tro oss – det är det!

Våra dagar innehåller allt från kundmöten och utbildning, till löpande redovisning och coachning. Ingen dag är den andra lik och med kunder i olika branscher får vi en härlig mix av hela landets olika företagskulturer.

Nu har vi tagit fram en anpassad utbildningsplan för just praktikanter! En plan som omfattar samtliga av era praktikveckor och där ni får chans att se hela yrket på ett strukturerat sätt. Vår förhoppning med programmet är att det ska ge er en god inblick i vårt yrke och att det samtidigt ger en bild över hur det är att arbeta som konsult på Athene.

Det här kan du förvänta dig (bland mycket annat):
- En coach som är med dig under hela resan
- Plats i ett av våra redovisningsteam
- Teamsmöten
- Introduktioner inför varje nytt moment
- Löpande redovisning
- Avstämningsarbete
- Lönehantering (i vårt löneteam)
- Gofika och härliga kollegor

 

Spontanansökan STOCKHOLM

Välkommen med din ansökan!

Vi är alltid på jakt efter drivna och intressanta personer som gillar siffror, teknik och människor.

För oss är personlighet minst lika viktigt som kunskap och vi söker både redovisningsassistenter och auktoriserade redovisningskonsulter.

Är du vår nästa medarbetare? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Konsult i Norge

Nya möjligheter på vårt kontor i Oslo, Norge

Vi er alltid ute etter dyktige medarbeidere til Athene Group i Norge. Har du utdannelse eller relevant erfaring fra regnskap, økonomi, rådgivning eller implementering av økonomisystemer? Ønsker du for eksempel å jobbe hos vår norske avdeling? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad så tar vi kontakt med deg om det åpner seg en mulighet for deg hos oss.

Våra medarbetare har ordet 

Vilka egenskaper värdesätter vi?

Vår vision är att få ut det bästa av våra anställda. Vi lägger stor vikt vid att ha en stark företagskultur, präglad av frihet kombinerat med en stor del ansvar och engagemang. Därför har vi tagit fram några av de egenskaper som vi värdesätter mest:

Dedikerad

Du ger dig inte förrän jobbet är klart och utfört korrekt. ”Bra nog” är inte nödvändigtvis bra nog för dig eller ditt team. Du siktar snarare på ”utmärkt” i allt du gör.

Tillitsfull

Du är på plats i tid, håller deadlines och kommer förberedd till möten. Dessutom levererar du alltid ditt arbete enligt plan!

Självständig

Vårt team har en platt struktur. Vi letar efter människor som kan ta ansvar för sina uppgifter, tycker om att göra egna val och når sina mål.

Proaktiv

Är du en person som tycker om att det händer saker, som tar egna initiativ och inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar? Det är oftast proaktiva människor som lyckas bäst!

Inkluderande

Är du intresserad av att dela kunskap med andra och visa tacksamhet till kollegor? Hos oss är det viktigt att lyfta varandra!

Initiativtagande

Har du lätt för att lära dig nya saker, analysera situationer och anpassar dig till förändringar? Vi letar alltid efter förbättringar och innovation i det vi gör.