Ta nästa steg i din karriär

Berätta för oss om dina mål - Vi hjälper dig att nå dit!

Se lediga tjänster

Main banner

Ta nästa steg i din karriär

Berätta för oss om dina mål - Vi hjälper dig att nå dit!

Se lediga tjänster

En byrå att utvecklas med

Athene Group är ett snabbt växande företag i en ung och framåtsträvande miljö. Vi använder den senaste tekniken i branschen för att göra vårt arbete och kundernas vardag enklare. Athene är hela tiden på jakt efter duktiga och trevliga kollegor. Idag har vi kontor i Stockholm, Oslo, Kristiansand, Risør, Stavanger och Warszawa. Vi är runt 100 duktiga kollegor och planen är att bli ännu fler!

Jobbvardagen präglas av trivsel, gemenskap och utmaningar som får oss att växa som individer och som grupp. Genom varierande och utvecklande uppdrag, team-work och sociala aktiviteter skapar vi värde tillsammans. Nyutexaminerad eller erfaren – vi vill gärna höra från dig!

Våra medarbetare har ordet 

Vilka egenskaper värdesätter vi?

Vår vision är att få ut det bästa av våra anställda. Vi lägger stor vikt vid att ha en stark företagskultur, präglad av frihet kombinerat med en stor del ansvar och engagemang. Därför har vi tagit fram några av de egenskaper som vi värdesätter mest:

Dedikerad

Du ger dig inte förrän jobbet är klart och utfört korrekt. ”Bra nog” är inte nödvändigtvis bra nog för dig eller ditt team. Du siktar snarare på ”utmärkt” i allt du gör.

Tillitsfull

Du är på plats i tid, håller deadlines och kommer förberedd till möten. Dessutom levererar du alltid ditt arbete enligt plan!

Självständig

Vårt team har en platt struktur. Vi letar efter människor som kan ta ansvar för sina uppgifter, tycker om att göra egna val och når sina mål.

Proaktiv

Är du en person som tycker om att det händer saker, som tar egna initiativ och inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar? Det är oftast proaktiva människor som lyckas bäst!

Inkluderande

Är du intresserad av att dela kunskap med andra och visa tacksamhet till kollegor? Hos oss är det viktigt att lyfta varandra!

Initiativtagande

Har du lätt för att lära dig nya saker, analysera situationer och anpassar dig till förändringar? Vi letar alltid efter förbättringar och innovation i det vi gör.

Vad kan du förvänta dig hos oss?

På Athene har vi en varm atmosfär, där alla hjälper varandra. Vi diggar digitala arbetsflöden och personliga möten. Vi dricker mycket kaffe men åsikterna om vilken sort som är bäst går isär - vilket innebär att vi har både press, espressomaskin och hederlig kaffebryggare.

På Athene arbetar vi tillsammans i team, men varje konsult har också ett eget kundansvar. Under högsäsongen på våren fokuserar vi på att nå våra mål som team, medan vi på hösten har mer fokus på individuella mål och utveckling.

Våra kunder är både små och stora, inom många olika branscher och med olika behov. Det gör att vi kan lova att ingen dag är den andra lik! 

Det här erbjuder vi dig!

 • Utbildning & Utveckling
  Vi erbjuder alla våra medarbetare individuella utbildningsplaner. Vill du lära dig mer inom lön, skatt eller redovisning? Siktar du mot auktorisation? Vi vill att vår personal utvecklas!

 • Flexibilitet
  Som anställd hos Athene Accounting arbetar du med stor frihet under ansvar. Vi tillämpar flextid och har dessutom kortare arbetsdagar, jämfört med branschen. Du styr i stor utsträckning själv när du arbetar hemifrån, ute hos kund eller inne på kontoret. 

 • Skratt
  Det är högt till tak och nära till skratt hos oss. Dessutom hittar vi gärna på roliga aktiviteter tillsammans. Det kan vara allt ifrån 5-kamp på Grönan, padel, bowling eller en trevlig middag.

Vi på Athene Accounting

maria

Maria Eriksson

Administratör och receptionist

johanna

Johanna Jensen

VD / Auktoriserad redovisningskonsult

sonja

Sonja Paldán

Redovisningschef

Filip

Filip Izgi

Marknadsansvarig

Adam

Adam Andrzejewski

Redovisningskonsult (Teamledare)

amandaöst

Amanda Östman

Redovisningsassistent

caroline

Caroline Nilsson

Redovisningskonsult

Corneliaspor

Cornelia Sporre

Redovisningskonsult

Visa fler

Lediga tjänster

 • Löneassistent
  Löneassistent Stockholm
 • Redovsiningskonsult
  Redovisningskonsult Stockholm
 • Group 929 4(1)
  Spontanansökan STOCKHOLM
 • Group 929 4(1)
  Konsult i Norge

Löneassistent Stockholm

Löneassistent på deltid

Vårt löneteam behöver förstärkning!

Går du en löneutbildning och önskar ett extrajobb vid sidan om studierna, eller är nyexaminerad och söker ett jobb där du kan utvecklas inom lönerollen? Vill du vara med på en resa där löneteamet expanderar och tar sig an nya och spännande uppdrag? Gillar du att ha en nära kontakt med dina kunder? Då tycker vi att du ska söka till oss.

 

Vem söker vi?

Vår vision är att få ut det bästa av våra anställda. Vi lägger stor vikt vid att ha en stark företagskultur, präglad av frihet kombinerat med en stor del ansvar och engagemang. Vi ser att du som söker har en relevant YH-utbildning inom området eller är studerande just nu samt är en bra lagspelare. Vi tror att du har stark social kompetens och god kommunikativ förmåga på svenska och engelska. Du är inte rädd för att leta kunskap själv och trivs med högt tempo.

Löneavdelningen är i ett expansivt skede vilket skapar goda förutsättningar för utveckling och ansvar med stora möjligheter att växa inom företaget.

Som löneassistent på Athene hjälper du dina teammedlemmar med kunders lönehantering samt rapporterar till ansvarig lönekonsult.

Exempel på löpande lönehantering:
o Registrering av anställda, frånvaro och närvaro samt övriga lönehändelser såsom utlägg eller avdrag
o Skapa preliminära och definitiva löner på enklare kunder
o Registrering av data i, samt från, försystem
o Avstämningsarbete månadsvis inför lön
o Uttag av AGI månatligen
o Assistera och vara behjälplig vid årsavslut, semesterårsavslut, årlig Forarapportering och övriga större arbeten

Exempel på löpande administrativ hantering:
o Rapportering till Kronofogden, Försäkringskassan och andra instanser
o Hantera arbetsgivarintyg brevledes och digitalt
o Inlämning av uppgifter och statistik till t.ex. SCB och Svenskt Näringsliv
o Registrering av tjänstepension hos Collectum, Fora eller annat företag
o Avslut och uppstart av kunder

Det är meriterande om du har arbetat i Visma Lön 600 och Fortnox. Tjänsten är på deltid och arbetstiden förläggs i samråd med den sökande – med möjlighet till heltid.

Välkommen med din ansökan.

Redovisningskonsult Stockholm

Erfaren redovisningskonsult

Är du redo för nya utmaningar och vill vara med på vår tillväxtresa? Sök till oss redan idag!

Vi söker efter dig som diggar digitalt och gillar att arbeta självständigt med dina kunder - samtidigt som du är med i ett team som kämpar tillsammans. Vår bransch är i ständig förändring. På Athene har vi kommit långt i det digitala och arbetar hela tiden med att förbättra och automatisera det ekonomiska flödet - för att vi ska få tid över till att analysera siffrorna och agera proaktivt för våra kunder. Och för att våra kunder ska få tid över till sin kärnverksamhet.

Vår förhoppning är att du har arbetat några år som konsult inom redovisning och kan hantera hela redovisningen fram till bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration. Du är ansvarstagande och gillar kundkontakt och rådgivning. 

Vad vi erbjuder?
- Varierande arbetsuppgifter
- Kunder inom många olika branscher
- Kollegor med stor kunskap och bra humor
- Kontor i Kungens kurva och city
- Flexibla arbetstider och hybrid arbetsplats
- Generösa förmåner och friskvård
- Kortare arbetsveckor än standard för vår yrkesroll
- Sociala aktiviteter tillsammans
- och mycket mer!!

 

Spontanansökan STOCKHOLM

Välkommen med din ansökan!

Vi är alltid på jakt efter drivna och intressanta personer som gillar siffror, teknik och människor.

För oss är personlighet minst lika viktigt som kunskap och vi söker både redovisningsassistenter och auktoriserade redovisningskonsulter.

Är du vår nästa medarbetare? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Konsult i Norge

Nya möjligheter på vårt kontor i Oslo, Norge

Vi er alltid ute etter dyktige medarbeidere til Athene Group i Norge. Har du utdannelse eller relevant erfaring fra regnskap, økonomi, rådgivning eller implementering av økonomisystemer? Ønsker du for eksempel å jobbe hos vår norske avdeling? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad så tar vi kontakt med deg om det åpner seg en mulighet for deg hos oss.