Ta nästa steg i din karriär

Berätta för oss om dina mål - Vi hjälper dig att nå dit!
Main banner

Ta nästa steg i din karriär

Berätta för oss om dina mål - Vi hjälper dig att nå dit!

En byrå under kraftig tillväxt

Athene Group är ett snabbt växande företag i en ung och framåtsträvande miljö. Vi är hela tiden på jakt efter duktiga och trevliga kollegor. Idag har vi kontor i Stockholm, Oslo, Kristiansand, Risør, Stavanger och Warszawa. Vi har blivit över 80 duktiga medarbetare de sista åren och planen är att bli ännu fler! Nyutexaminerad eller erfaren – vi vill gärna höra från dig!

Vilka egenskaper värdesätter vi?

Vår vision är att få ut det bästa av våra anställda. Vi lägger stor vikt vid att ha en stark företagskultur, präglad av frihet kombinerat med en stor del ansvar och engagemang. Därför har vi tagit fram några av de egenskaper som vi värdesätter mest:

Dedikerad

Du ger dig inte förrän jobbet är klart och utfört korrekt. ”Bra nog” är inte nödvändigtvis bra nog för dig eller ditt team. Du siktar snarare på ”utmärkt” i allt du gör.

Tillitsfull

Du är på plats i tid, håller deadlines och kommer förberedd till möten. Dessutom levererar du alltid ditt arbete enligt plan!

Självständig

Vårt team har en platt struktur. Vi letar efter människor som kan ta ansvar för sina uppgifter, tycker om att göra egna val och når sina mål.

Proaktiv

Är du en person som tycker om att det händer saker, som tar egna initiativ och inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar? Det är oftast proaktiva människor som lyckas bäst!

Inkluderande

Är du intresserad av att dela kunskap med andra och visa tacksamhet till kollegor? Hos oss är det viktigt att lyfta varandra!

Initiativtagande

Har du lätt för att lära dig nya saker, analysera situationer och anpassar dig till förändringar? Vi letar alltid efter förbättringar och innovation i det vi gör.

Lediga tjänster

  • Group 929 4(1)
    Spontanansökan STOCKHOLM
  • Group 929 4(1)
    Konsult i Norge

Spontanansökan STOCKHOLM

Välkommen med din ansökan!

Just nu har vi inga lediga tjänster i Stockholm, men vi är alltid på jakt efter drivna och intressanta personer som gillar siffror, teknik och människor.

För oss är personlighet minst lika viktigt som kunskap och vi söker både redovisningsassistenter och auktoriserade redovisningskonsulter.

Är du vår nästa medarbetare? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Konsult i Norge

Nya möjligheter på vårt kontor i Oslo, Norge

Vi er alltid ute etter dyktige medarbeidere til Athene Group i Norge. Har du utdannelse eller relevant erfaring fra regnskap, økonomi, rådgivning eller implementering av økonomisystemer? Ønsker du for eksempel å jobbe hos vår norske avdeling? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad så tar vi kontakt med deg om det åpner seg en mulighet for deg hos oss.