Om Athene 

Digitala lösningar. Personliga upplevelser.
Main banner

Om Athene 

Digitala lösningar. Personliga upplevelser.

Vilka är vi?

Vilka är vi?

Athene Accounting AB är en redovisningsbyrå som ingår i Athene Group-koncernen med runt 150 anställda. Vi är en trygg stöttepelare inom ekonomi, lön och system. När vi arbetar är det med fokus på digitala lösningar och personliga kundupplevelser. Vi arbetar för att ge dig mer än historiska räkenskapstal - se oss som din sparringpartner.

Med kontor i Sverige, Norge och Polen erbjuder vi tjänster till svenska och internationella företag. Vi arbetar i team som består av personer med olika färdigheter för att kunna erbjuda det bästa inom löner, redovisning, HR, system och rådgivning. Hos oss finner du unga talanger, passionerade entreprenörer, ekonomichefer, professionellt tunga konsulter med lång erfarenhet och skickliga systemkonsulter.

https://7856336.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/7856336/Ledningsm%C3%B6te%20klar1.jpg

Vad gör vi?

https://7856336.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/7856336/Dalia%20visar1.0.jpg

Vad gör vi?

Athene erbjuder utöver redovisning och finansiella tjänster även affärssystem och bokföringsprogram. Sedan 2006 har vi arbetat med molnbaserade bokföringsprogram och fokuserat på användning och utveckling av teknik. Våra kunder är stora internationella koncerner med komplexa utmaningar, medelstora företag och mindre företag som vill ha det lilla extra från sin redovisningskonsult. Vi skräddarsyr lösningarna och tjänsterna efter dina behov och hjälper till med integrering i ditt bokföringsprogram.

Vi har flexibla lösningar och kan erbjuda det mesta inom bokföring, ekonomi och rådgivning. Personlig uppföljning och effektiva lösningar är alltid vårt fokus.

Varför välja oss?

Varför välja oss?

Vi har hög professionell kompetens och är ledande inom teknikanvändning inom våra tjänster. Med vår systemkompetens och professionella tyngd hittar vi de bästa lösningarna för dig och ditt företag. Vi är din personliga rådgivare och professionella partner som ger dig den uppföljning du behöver!

Ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst samtal.

https://7856336.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/7856336/Arbete0.jpg

Vi på Athene 

maria

Maria Eriksson

HR och back office

Johanna Jensen kontor – cropped

Johanna Jensen

VD och auktoriserad redovisningskonsult

sonja

Sonja Paldán

Kontorschef Sthlm Södra

sararoos

Sara Roos

Teamledare Lön

Jag vill bli kontaktad!

HighFive1