Låt oss navigera dig

Hitta det system som är optimalt för just ditt företag
Main banner

Låt oss navigera dig

Hitta det system som är optimalt för just ditt företag

Hitta rätt redovisningssystem

Det finns många bra redovisningssystem, men har du valt ett program som är optimalt för er verksamhet? Vi gör oberoende bedömningar av vilket program som passar kunden. I Athene Group är vi inte låsta till ett bokföringsprogram. Vi erbjuder kompletta ekonomi- och redovisningsprogram som passar kundens behov. 

Systemlösningar

Dessutom har vi långa och goda partnerskap med systemleverantörer och kan presentera skillnaderna i dagens redovisningssystem. Vi kan anpassa standardlösningarna till kundens behov. Om du vill integrera redovisningsprogrammet med andra professionella system som du använder kan vi hjälpa till med detta. Kontakta oss för mer information.

cp card image
01

Vad ska man ta hänsyn till när man väljer system?

Vi levererar endast molnbaserade program som är födda och uppvuxna i molnet. När du ska välja ett molnbaserat program så är det många faktorer att ta hänsyn till

Förutom grundläggande funktioner som fakturering, bokföring och rapportering så har man ofta användning för program som även hanterar lön, tidsredovisning och projekt - om inte på en gång så kanske i framtiden.

cp card image
02

Tillsammans hittar vi rätt system för din verksamhet

Vi tror på att hitta det bästa redovisningssystemet för kunden och levererar därför fler redovisningssystem, då alla redovisningssystem inte passar just din verksamhet.

Prata med en av våra systemkonsulter för att ta reda på vilka redovisningssystem ditt företag bör titta på.

cp card image
03

System anpassade för tillväxt

I takt med att din verksamhet växer så ändras även dina behov, och du blir ofta sittande med att utveckla eller köpa nya lösningar som täcker de nya behov som uppstår.

Om du lyckas se dessa behov i sitt sammanhang och är beredd på tillväxt och förändring, finns det både tid och pengar att spara.

Innovativ och framtidsinriktad

I över 15 år har vi implementerat, integrerat, effektiviserat och anpassat lösningar efter kundens behov. I Aten är vi engagerade i att vara innovativa och framtidsorienterade, vilket innebär att vi alltid är förberedda på nya redovisningssystem, lösningar och inkluderar teknisk utveckling.

Om du är intresserad av automation, effektivitet och vill få en bättre överblick har vi flera redovisningssystem som kan passa din verksamhet.

jente som nyter utsikten

Våra partners

Vi är partners med bland annat Xledger, 24SevenOffice, Fortnox och Visma. Tillsammans kan vi hitta den bästa molnlösningen för din verksamhet.

Det som är krångligt för dig är vardag för oss!

Visse du att våra kunder sparar pengar på att låta oss sköta hela eller delar av deras ekonomiadministration?​

anatte smiler og ler

Hur går det til?
Vårt arbetssätt

Vi arbetar i team som består av personer med olika färdigheter för att kunna erbjuda det bästa inom löner, redovisning, HR, system och rådgivning. Hos oss finner du unga talanger, passionerade entreprenörer, ekonomichefer, professionellt tunga konsulter med lång erfarenhet och skickliga systemkonsulter.

Digitalt, flexibelt og effektivt
Vi gör jobbet digitalt och följer rutiner och processer som dels gör jobbet smidigt och korrekt men även underlättar om vi behöver ta in nya konsulter vid arbetstoppar, semestrar eller liknande.

Vill du bli kund hos oss?

Få ett erbjudande