Låt oss navigera dig

Hitta det system som är optimalt för just ditt företag
Main banner

Låt oss navigera dig

Hitta det system som är optimalt för just ditt företag

Hitta rätt redovisningssystem

Det finns många bra redovisningssystem, men har du valt ett program som är optimalt för er verksamhet? Vi gör oberoende bedömningar av vilket program som passar kunden. I Athene Group är vi inte låsta till ett bokföringsprogram. Vi erbjuder kompletta ekonomi- och redovisningsprogram som passar kundens behov. Dessutom har vi långa och goda partnerskap med systemleverantörer och kan presentera skillnaderna i dagens redovisningssystem. Vi kan anpassa standardlösningarna till kundens behov. Om du vill integrera redovisningsprogrammet med andra professionella system som du använder kan vi hjälpa till med detta. Kontakta oss för mer information.

  • Våre systemer  - Våra system . SW
  • FortNox
  • Visma
  • 24sevenoffice
  • xledger-1

Våre systemer  - Våra system . SW

Våra bokföringsprogram

Vi levererar endast molnbaserade program som är födda och uppvuxna i molnet. 

System

När du ska välja ett molnbaserat program så är det många faktorer att ta hänsyn till. Förutom grundläggande funktioner som fakturering, bokföring och rapportering så har man ofta användning för program som även
hanterar lön, tidsredovisning och projekt - om inte på en gång så kanske i framtiden. I takt med att din verksamhet växer så ändras även dina behov, och du blir ofta sittande med att utveckla eller köpa nya lösningar som
täcker de nya behov som uppstår.
Om du lyckas se dessa behov i sitt sammanhang och är beredd på tillväxt och förändring, finns det både tid och pengar att spara.

 

Vi är partners med bland annat Xledger, 24SevenOffice, Fortnox och Visma. Tillsammans kan vi hitta den bästa molnlösningen för din verksamhet. 

FortNox

Navet som möjliggör kundernas verksamhet
Fortnox är ett helt molnbaserat ekonomisystem som möjliggör bokföring och hanteringen av ditt företags ekonomi vart du vill.

Fortnox screenshot

Förutom populära program för t.ex. fakturering, bokföring, löner och utläggshantering finns hundratals branschspecifika lösningar från andra leverantörer som är integrerade i Fortnox plattform. 

Fortnox har ett öppet API som gör det möjligt att bygga helt egna kassasystem, webbshopar och workflowsystem – en fördel med att arbeta molnbaserat.

Med en koppling till din bank, kan du smidigt hantera betalningar och spara timmar på att slippa stämma av bankkontot manuellt.

Visma

Bokföring och fakturering för småföretagaren
Visma eEkonomi är ett komplett program från början. Men i takt med att ditt företag växer kan det dyka upp nya utmaningar, därför kan du skräddarsy programmet efter dina förutsättningar. Exempelvis kanske du behöver tidsregistrering, lönehantering eller har artiklar du vill hålla koll på i ett lagerprogram.

Visma eKonomi dashboard
Fakturera digitalt och koppla ihop eEkonomi Smart med banken så sker mycket av bokföringen automatiskt. Sedan godkänner du bara med ett klick.

Visma eEkonomi känner av hur dina kunder vill ha sina fakturor och skickar dem automatiskt via brev, pdf eller e-faktura. Du behöver inte frankera och posta fakturor – det sköter programmet. 

Leverantörsfakturor tolkas av Visma eEkonomi, och du behöver bara godkänna dem. 

24sevenoffice

Upplev ett enkelt och effektivt affärssystem

Behöver du ett användarvänligt ekonomisystem som även hanterar de mer komplicerade uppgifterna? 
24Sevenoffice är ett komplett affärssystem för redovisning och ekonomi och som löser det mesta du behöver.
Med 24SevenOffice är det enkelt att komma i gång, och inte minst anpassa systemet efter verksamhetens behov och storlek. Klicka dig här om du vill ha en demo i systemet tillsammans med en av 24Sevenoffice duktiga konsulter. 

24SevenOffice PC

Själva affärssystemet är modulbaserat och har en öppen API så att du enkelt kan skräddarsy system och arbetsflöde med ett brett urval av integrationer. Detta underlättar för 24SevenOffice kunder och partners att fritt växa utan begränsningar i affärssystemet. 

Lösningen består av moduler för:

Företaget har idag runt 140 anställda och erbjuder 24SevenOffice affärssystem i Norge, Sverige och USA, med huvudkontor i Oslo, Stockholm och New York.

 

xledger-1

Molnbaserat affärssystem för företag med ambitioner 

Xledger möjliggör för ambitiösa företag att växa genom att förenkla den dagliga ekonomiska förvaltningen.

Xledger är ett molnbaserat affärssystem som automatiserar ett antal manuella processer, från bankavstämning till fakturahantering.
I Xledger har du den insikt du behöver för att fatta välgrundade beslut baserat på realtidsdata. Xledger gör det enkelt att skapa nya affärsenheter och skala utan hinder.


Xledger dashboard

Med Xledger får du en molntjänst (SaaS) och ingen investering i hårdvara eller programvara krävs. Systemet fungerar direkt ur lådan och ingen programmering, kodning eller installation krävs, men det finns bra anpassningsalternativ för dem som vill ha det. Dessutom har Xledger alla funktioner i ett och samma system, du behöver inte några ytterligare moduler utöver Xledger. Det är naturligtvis möjligt att integrera ditt försystem och det finns ett antal färdiga integrationer.

Athene Group blev partner till Xledger redan 2005 och var en av de första partnerna som använde lösningen i Norge.


Vi är idag bland Xledgers största partners och med vår långa erfarenhet kommer vi att vara ett bra val om du vill använda Xledger. Våra konsulter implementerar både små och stora företag och integrerar externa system. Oavsett om du behöver projektledning, tidsfångst, valuta, gruppstruktur eller något annat kan våra konsulter hjälpa till med detta.

Frågor om program? Vi kontaktar dig.

Mask Groupx2-1