Vi har den härliga nyheten att meddela att

NMBERS Stockholm AB blir en del av Athene Accounting

Nmbers til Athene

Sedan starten i 2017 har vi på NMBERS Stockholm AB arbetat mot att erbjuda våra kunder trygghet, tillgänglighet och proaktivitet. Vi har haft en stor drivkraft mot detta och är tacksamma över det förtroende ni gett oss att agera som er ekonomipartner.

Vi har som målsättning att fortsätta överträffa våra kunders förväntningar och vara det självklara valet för alla entreprenörer och företagare där ute. Från och med den 1 januari 2022 ingår NMBERS Stockholm AB i Athene Group-koncernen där visionen är: Digitala lösningar. Personliga upplevelser.


För nya kunder

Vill du bli kund hos oss eller veta mer? Klicka här så kommer du till Athenes hemsida.


För befintliga kunder

Vi arbetar på samma sätt, och du kommer att behålla din kontaktperson tills vidare. Vårt kontor kommer att ligga kvar på samma plats som tidigare, men vi kan även erbjuda möten från vårt andra kontor, i Kungens kurva. Dessutom kommer du att kunna märka följande förändringar:

  • Vi kommer att kunna erbjuda fler redovisningssystem – för att tillgodose olika kunders behov
  • Vårt team stärks med ytterligare kollegor och branschkunskaper
  • Vi finns på fler ställen i Stockholm, och internationellt i Norge och Polen
  • Vi kommer att byta organisationsnummer och namn till Athene Accounting AB
  • Våra mailadresser kommer att ändras
  • Vi har en ny VD, Johanna Jensen

Du behöver inte göra något speciellt. Vi kommer att hantera allt det praktiska och se till att övergången blir smidig för dig som kund. 

Har du några frågor eller funderingar kring ovanstående, går det självklart bra att kontakta din konsult eller vår VD Johanna Jensen (johanna@athene.se / +46 8 684 620 20)


Athene Group

Athene Group är en koncern med redovisningsbyråer i Norge, Sverige och Polen. Bolagets moderbolag bildades 2003 i Oslo av Arild Haavik och har sedan starten alltid legat i framkant när det kommer till digitala lösningar. 

I Sverige startades Athene Group AB i Stockholm 2016. Bolaget hjälper små och medelstora företag med allt från delar av redovisningsarbetet till att agera full ekonomiavdelning. De anställda besitter olika branschkunskaper och hjälper även utländska kunder med redovisning av moms och löner.
 

Totalt arbetar 87 personer i koncernen varav 25 är stationerade i Stockholm.